Met liefde gemaakt door Merel van Beijnen

Moeder worden is het mooiste wat er is. Toen ik zwanger was van mijn tweede dochter zocht ik naar een sieraad om mijn twee kinderen altijd bij me te dragen. Een sieraad dat niet alleen onze band symboliseert, maar ook gewoon heel mooi en tijdloos is. Alleen vond ik nergens iets dat bij me paste. Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en zelf aan de tekentafel te gaan zitten.

Uit liefde voor mijn eigen moeder en kinderen

Het resultaat is Heart2Hearts: een betekenisvol sieraad dat je iedere dag met trots kunt dragen, overal bij past en niet gaat vervelen. Want een sieraad draag je voor het leven. Het ontwerp is ontstaan uit de liefde voor mijn kinderen en voor mijn eigen moeder. Zij legde vroeger al edelsteentjes onder mijn kussen voor extra kracht en energie en nu doe ik dat ook bij mijn eigen kinderen. Edelstenen zijn onlosmakelijk verbonden met mijn leven en nu ook met Heart2Hearts. Want deze bijzondere stenen zijn niet alleen heel erg mooi, ze hebben ook hun eigen betekenis en werking. De naam Heart2Hearts staat voor de harten van moeder en kind. Dit zie je ook terug in het logo: twee harten die altijd met elkaar verbonden zijn.

Voor alle moeders

Ik vind het heel belangrijk dat alle moeders mijn sieraad kunnen dragen. Daarom is er ook een edelsteentje verkrijgbaar voor moeders van een overleden kindje. De amethist biedt steun tijdens het rouwproces. Met deze steen draag je je kindje altijd bij je. Extra mooi is dat je de steen naast de steentjes van je andere kinderen kunt dragen. Zo is het hele gezin bij elkaar.

Merel van Beijnen - founder Heart2Hearts

“Met Heart2Hearts draag ik mijn kinderen iedere dag bij me, op een manier die bij mij en mijn stijl past. Ik hoop ook heel veel andere moeders blij te maken met dit persoonlijke en stijlvolle sieraad.”

I love you to the moon and back